Više o projektu "Kuće za odmor s pričom" doznajte na predavanju 11. ožujka u Vinici

IHR/Varaždinske vijesti | 10.3.2019. u 19:01h | Objavljeno u Našim krajem

Varaždinska županija objavila je javni poziv za dodjelu potpora u turizmu u 2019. godini koje bi trebale doprinijeti osnovnim ciljevima definiranim Strategijom razvoja turizma Varaždinske županije 2015. - 2025. godine: povećanju broja noćenja, unapređenju kvalitete usluge i sadržaja turističkog proizvoda, pretvaranju nedovoljno korištene nekretnine u turistički kapacitet i sl.

Upravo na temu korištenja velikog broja vikendica i klijeti na području Općine Vinica i njihove prenamjene u funkciju turizma odnosno stvaranja novih atraktivnih smještajnih kapaciteta te time i dodatnog prihoda vlasnicima, Općina Vinica poziva sve zainteresirane na predavanje koje organizira u suradnji s Turističkom zajednicom Varaždinske županije. Predavanje će se održati u ponedjeljak, 11. ožujka s početkom u 19 sati u dvorani za sastanke u zgradi Općine Vinica.

Tom prilikom predstavnici TZ Varaždinske županije predstavit će uvjete i kriterije objavljenog javnog poziva za dodjelu bespovratnih potpora te projekt „Kuće za odmor s pričom“.