Uz pomoć mobilne aplikacije "Vision One" na jednostavan način doznajte što se događa u Ludbregu

J.Š./Varaždinske vijesti | 14.5.2017. u 16:20h | Objavljeno u Našim krajem

Mobilna aplikacija Vision One, jedinstvena web platforma predstavljena je u ludbreškom centru za kulturu i informiranje “Dragutin Novak”.

Vision One aplikacija korisniku nudi mogućnost pregleda vijesti, manifestacija, smještaja, gastronomske ponude, turističke ponude, znamenitosti, suvenirnica, brošura, galerija, kontakta, društvenih mreža i poveznica o pojedinoj općini gradu, muzeju ili OPG-u, a cilj joj je umrežavanje svih dionika u turizmu kontinentalne Hrvatske.

- Projekt smo pokrenuli u rujnu prošle godine, a naša intencija bila je krajnjim turistima, gostima, posjetiteljima kroz jednostavan način, kroz jednu ikonu na telefonu omogućiti brz i jednostavan pristup informacijama – rekao je voditelj marketinga i prodaje tvrtke Vision Team Danijel Botić i dodao da su posebno ponosni što su se fokusirali na kontinentalnu Hrvatsku jer smatraju da postoji jako puno mogućnosti u tom prostoru te vjeruju da će u narednim godinama kontinent imati sve veću važnost.

Turistička zajednica grada Ludbrega u suradnji s tvrtkom Vision Team d.o.o. pokrenula je promociju lokalne turističke ponude putem mobilne aplikacije Vision One, a aplikacija je dostupna za „skidanje“ na android telefone.

– Obzirom da se radi o platformi koja pokušava objediniti turistička mjesta Hrvatske i nama je zanimljiva, posebice jer se svi važni podaci i zanimljivosti nalaze na jednome mjestu i to na zaslonu mobitela – rekao je gradonačelnik Dubravko Bilić, dodavši da im je drago što su dio te priče.

Među ostalim rekao je da je riječ o vrlo inovativnoj aplikaciji, ona je i funkcionalna jer zahvaća cijeli segment turističke ponude, ali i boravka gosta u nekome mjestu. Većina partnera projekta je s područja kontinentalne Hrvatske koja bilježi stalni rast dolazaka i ono što je najvažnije, noćenja na kontinentu. U Varaždinskoj županiji, Ludbreg predstavlja jednu jaču turističku destinaciju brojem ležajeva, ali i vrijednih zanimljivosti

Vision One mobilna aplikacija koja je nedavno izašla na tržište povezuje i umrežuje dionike u turizmu na jednu jedinstvenu platformu što uvelike podiže vidljivost svih aplikacija partnera, a krajnjem korisniku omogućuje brzu informaciju i komunikaciju s partnerima na jednom mjestu.