Udruga za sport i rekreaciju Čalinec pripremila oproštaj sa starom godinom

V.V. | 1.1.2018. u 16:14h | Objavljeno u Našim krajem

U nedjelju je Udruga za sport i rekreaciju Čalinec organizirala program pod nazivom „Ispraćaj stare godine“. Po izrazito lijepom vremenu doduše malo neobičnim za ovo doba, na igralištu „Gmajna“ okupili su lijepi broj mještana svih uzrasta a točno u 12,00 sati Kuburaška udruga Maruševec pucnjevima je označila početak programa a u nastavku je prisutne pjesmom zabavio muzički sastav „Frajkani“, dok je za mališane posebno iznenađenje bio je dolazak Djeda Mraza na motoru s poklonima za svu djecu koja su se našla na „Gmajni“.

Uz kuhano vino i kobasice te čaj za najmlađe jedno lijepo događanje steklo je puno simpatija a time i sve uvjete da postane tradicionalno. Udruga za sport i rekreaciju Čalinec osnovana je u drugoj polovici ove godine i kao što navodi njezin predsjednik Miroslav Možanić želi se predstaviti nekim novim rekreativnim programima a jedan od njih je biciklijada područjem Općine Maruševec koja se priprema za sredinu sljedeće godine.

Udruga svoje aktivnosti provodi i na natkrivenom prostoru spomenutog igrališta na kojem je uređeno dječje igralište te igralište za odbojku na pijesku.

P1011919