Objavljen program Jailhouse festivala u Lepoglavi, dolazi popularni dvojac Krankšvester Foto: Jailhouse festival

Objavljen program Jailhouse festivala u Lepoglavi, dolazi popularni dvojac Krankšvester

Sponzorirani članak | 26.7.2019. u 18:16h | Objavljeno u Sponzorirano

Nedavno je objavljen program jubilarnog 10. izdanja Jailhouse festivala u Lepoglavi. Mladi Lepoglavčani nastavljaju tradiciju, najavljuju određene novosti i poneko iznenađenje, ali sve u svemu, mnogo dobre zabave.

Iz programa izdvajaju nastup popularnog dvojca Krankšvester, novu predstavu Kerekesh teatraPod hitno na hitnu“ te nastup međimurskog komičara Vlatka Štampara na samom kraju Festivala.

Uz to, ove vas godine na Jailhouse festivalu očekuju i unplugged nastupi u gradskom parku, a nastavljaju se i tradicionalne sportske aktivnosti poput NUM Hakl 3 na 3 i NUM Nogač 3 na 3 turnira.

Uz objavu programa, na Facebooku Jailhouse festivala očekuje vas i nagradna igra u kojoj možeš osvojiti vrijedne nagrade pa svakako pogledajte o čemu se radi.

Organizator Jailhouse festivala je Nezavisna udruga mladih, a ovogodišnji program provodi u suradnji s Ženskim odbojkaškim klubom Lepoglava, Zajednicom sportskih udruga grada Lepoglave, Speleološkom udrugom „Kraševski zviri“ te Plesnim klubom Ivančica. Logističku podršku organizatorima će pružati Turističko kulturno-informativni centar dok uz pokroviteljstvo Grada Lepoglave i pomoć Turističke zajednice grada Lepoglave, a organizaciju Jailhouse festivala podržavaju i brojni sponzori.

Kao i prethodnih godina, okosnica Festivala su i vrijedni volonteri koji dokazuju da su uz malo dobre volje moguće velike stvari.

Za sudjelovanje na pojedinim aktivnostima bit će potrebna prijava, a obrasci koje je potrebno ispuniti bit će dostupni na Facebook stranici Jailhousea (https://www.facebook.com/jailhouse.lepoglava/)te na službenoj web stranici Festivala (http://jailhouse.num.hr/).

jailhouse2019_cover_program.jpg