U subotu će čak 300 plesača u dobi od tri do 30 godina zagrijati Novi Marof

J.Š./Varaždinske vijesti | 23.2.2018. u 08:03h | Objavljeno u Našim krajem

Prava plesna groznica "tresti" će u subotu Novi Marof. Naime, čak tristotinjak plesača u dobi od tri do 30 godina zagrijat će veliku pozornicu Kulturnog centra Ivan Rabuzin.

Radi se o tome da će plesni studio SpinBox, pod stručnim vodstvom voditeljice plesnih tehnika Karmen Maršić Ferenčina u 17 sati održati svoju godišnju plesnu produkciju gdje će se oni sami predstaviti sa čak osam novih koreografija koje su naporno uvježbavali od jeseni.

Na samoj plesnoj produkciji uz domaćine će se predstaviti i mnogi gosti među kojima su mnogi sudionici velikih plesnih natjecanja te osvajatelji mnogih medalja i pehara.

Tako će u Novi Marof doći Plesni klub Plan B iz Varaždina, Plesni studio "Korak" iz Čakovca, Plesni studio Vivona iz Čakovca, Dječji vrtić Novi Marof, 1A Osnovne škole Novi Marof, Plesna skupina „Crazy Hill“ Ludbreg, Plesni studio Jump iz Koprivnice te Atomi Goričan i Atomic Dance Factory iz Zagreba koji su također i jedni od sudionika Super talenta.

Uz to svi će plesači biti popraćeni i vizualizacijom na modularnoj instalaciji koju će izvesti Marko Krbot i Karolina Benjak, dok kostimografiju domaćina potpisuje Marijeta Masten.

Ulaz je dobrovoljan prilog.