U N. Marofu danas "Kino pod zvijezdama", a sutra projekcija na novom kino platnu

Varaždinske vijesti | 15.6.2018. u 15:42h | Objavljeno u Našim krajem

Novomarofsko kino u sklopu Kulturnog centra "Ivan Rabuzin" ovog vikenda ima nekoliko iznenađenja za svoje posjetitelje, a najvažnije je novo kino platno koje će svim posjetiteljima omogućiti bolje uvjete gledanja najnovijih svjetskih kino hitova.

Službeni početak rada kina s novopostavljenim platnom bit će u subotu projekcijom filma "Jurassic World: Fallen Kingdom" od 20 sati. No, to nije jedino iznenađenje i projekcija bogatog vikenda.

Već večeras na gornjoj terasi Kulturnog centra "Ivan Rabuzin" bit će projekcija filma na otvorenom – "Kino pod zvijezdama". Riječ je o igranom filmu iz žanra komedije.

Nakon već spomenute subotnje projekcije, bogat vikend program nastavlja se u nedjelju. Na velikom platnu od 17 sati prikazivat će se animirani film "Nevjerojatna priča velike kruške". Svi oni koji u subotu neće stići pogledati "Jurassic World: Fallen Kingdom" mogu to "ispraviti" na nedjeljnjoj projekciji od 19 sati.

Podsjetimo, nakon što je prošle godine uloženo gotovo 400 tisuća kuna za nabavku novog digitalnog projektora i novog, kvalitetnijeg, zvučnog sustava, sada je novomarofsko kino opremljeno novim platnom. Iznos od 100 tisuća kuna osiguralo je Ministarstvo kulture, 40 tisuća Grad Novi Marof te 18 tisuća Pučko otvoreno učilište Novi Marof.

Označeno u