SRAČINEC Na Silvestrovo stižu Moto Djed Mrazovi, ali i jedan koji će sletjeti - padobranom! Foto: Ilustracija/Luka Šalamun

SRAČINEC Na Silvestrovo stižu Moto Djed Mrazovi, ali i jedan koji će sletjeti - padobranom!

VV | 22.12.2023. u 20:00h | Objavljeno u Našim krajem

Prava atrakcija sprema se ove godine na Silvestrovo u Sračincu. Osim što 31. prosinca stižu Moto Mrazovi, ove godine mještane općine Sračinec očekuje atrakcija kakvu još nisu vidjeli - Djed Mraz će padobranom sletjeti na sportske terene iza Doma kulture u Sračincu!

Ovaj dodatni sadržaj svakako će razveseliti brojne mališane i njihove roditelje koji se svake godine u velikom broju okupljaju na ovoj tradicionalnoj akciji uz kraj godine. Prvi Moto Mrazovi u Hrvatskoj su krenuli upravo iz Varaždina prije više od 26 godina, i to upravo u organizaciji MK Baroker. U Sračinec će tako 31. prosinca stići kolona od preko 200 motoriziranih djedica i baka, a u ovu se akciju rado uključuju članice i članovi prijateljskih moto klubova iz Varaždinske županije i okolice. I ove godine mališane će razveseliti poklonima, koje je za “Barokere” osigurala Općina Sračinec.

Druženje s Moto Mrazevima održat će se kod Doma kulture od 10 do 12 sati uz kuhano vino, čaj i klipiće. Bit će to još jedno lijepo i glasno druženje u Sračincu uz kraj 2023. godine.

A bogat program pripremljen je i za dane koji su pred nama.

Kraj godine u općini Sračinec obilježit će nekoliko zabavnih i kulturnih događanja. Po prvi put bit će održan Advent u Sračincu, u parku Velika graba. U subotu, dan prije Badnjaka, nastupit će mnogobrojni izvođači, a program počinje u 10 sati kada nastupaju djeca. U 12:30 počinje Sajam OPG-ova, u 14:00 kazališna predstava Udruge umirovljenika Sračinec, u 15:00 nastupa DJ i Bazen Burger Band, a u 16:00 Charlie & Tequila Band.

Na Štefanje, 26. 12. u velikoj dvorani Doma kulture u Sračincu nastupa Kerekesh teatar s predstavom "U zdrav mozak". Predstava počinje u 19 sati, a ulaz je besplatan.

Advent_u_Sracincu_21122023_1.jpg

Sracinec_Kerekesh_2023_21122023.jpg

Sracinec_Moto_mrazovi_21122023.jpg