Pri kraju izgradnja priključaka na kanalizaciju u Ulici Nikole Tesle u Trnovcu Foto: Općina Trnovec Bartolovečki

Pri kraju izgradnja priključaka na kanalizaciju u Ulici Nikole Tesle u Trnovcu

Varaždinske vijesti | 4.4.2019. u 18:32h | Objavljeno u Našim krajem

Među brojnim radovima na komunalnoj infrastrukturi u općini Trnovec Bartolovečki su i oni su na izgradnji kanalizacije u Ulici Nikole Tesle u Trnovcu.

Prema sporazumu Općine Trnovec i Varkoma za kanalizaciju, ukupna vrijednost radova je 719.519 kuna plus PDV, a Općina i Varkom sufinancirat će po polovicu iznosa. Radovi na priključcima na kanalizaciju u Ulici Nikole Tesle privode se kraju.

Načelnik općine, HNS-ov Zvonko Šamec ističe da se u suradnji s lokalnim tvrtkama poput Varkoma, ili državnim poput HEP-a, te uz pripremu projekata za prijavu na natječaje ministarstava i fondova, mještanima svih šest naselja u općini želi osigurati primjerena razina standarda življenja.

- Bilo da se radi o komunalnoj infrastrukturi, kao u ovoj ulici gdje se radi kanalizacija, ili o rekonstrukcija električne mreže, ili o asfaltiranju kolnika i izgradnji nogostupa, sve to radimo da stvorimo kvalitetne uvjete za život. Komunalna uređenja ulica doprinose i ljepšoj vizuri naselja, ali još je važnije da uređene ulice nakon ovakvih radova povećavaju sigurnost u prometu, pogotovo najmlađih - naglašava načelnik Šamec.

teslina_kanalizacija_2.JPG

teslina_kanalizacija_3.JPG