Općina Gornji Kneginec: U petak radionice za izradu Strategije razvoja turizma Foto: Općina Gornji Kneginec

Općina Gornji Kneginec: U petak radionice za izradu Strategije razvoja turizma

Varaždinske vijesti | 25.10.2018. u 12:46h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Općina Gornji Kneginec je započela s postupkom izrade Strategije razvoja turizma općine Gornji Kneginec, s ciljem uklanjanja razvojnih prepreka te iskorištenja turističkih potencijala.

- Razvojem turizma pridonijet ćemo razvoju gospodarstva, zapošljavanju te povećanju kvalitete života u općini Gornji Kneginec - ističu iz Općine.

Stoga pozivaju sve stanovnike općine na aktivno sudjelovanje u izradi analize stanja i formiranju vizije razvoja. Radionica za poduzetnike koji djeluju u području turizma i ugostiteljstva održat će se u petak, 26. listopada od 11.00 do 12.30 sati, a radionica za udruge i stanovnike općine u petak, 26. listopada od 13.00 do 14.30 sati. Radionice će se održati u prostorijama Općine na adresi Trg dr. FranjeTuđmana 2c, Turčin.

Zbog važnosti izrade ovog strateškog dokumenta, iz Općine napominju da je dolazak na radionicu od izuzetnog značaja te se nadaju što većem odazivu. Poduzetnici, udruge i građani koji nisu u mogućnosti sudjelovati na radionicama, svoja mišljenja i ideje mogu izraziti i putem online obrasca na službenoj internetskoj stranici Općine Gornji Kneginec.