Novi Marof korak bliže dogradnji Dječjeg vrtića, još bolji uvjeti za odgoj i obrazovanje djece

vv | 13.12.2023. u 08:24h | Objavljeno u Našim krajem

Gradonačelnik Grada Novog Marofa Siniša Jenkač potpisao je ugovor s tvrtkom Arhingtrade, čiji direktor je Mate Žagar, za izradu projektne dokumentacije za dogradnju Dječjeg vrtića u Novom Marofu.

Gradonačelnik Jenkač izrazio je svoje zadovoljstvo suradnjom i budućim projektom te objašnjava kako ovaj projekt odražava predanost Grada ka stvaranju kvalitetnog okruženja za rast i razvoj budućih generacija.

- Odlučili smo se za dogradnju dječjeg vrtića s obzirom da je potreba za time velika, pošto je naš vrtić konstantno popunjen. Dječji vrtić ima ključnu ulogu u formiranju budućnosti naših najmlađih sugrađana, a dogradnjom želimo pružiti još bolje uvjete za odgoj i obrazovanje djece - istaknuo je gradonačelnik Jenkač.

Projektiranje i razvoj vrtića predstavlja strateški fokus Grada Novi Marof na poboljšanju infrastrukture i pružanju optimalnih uvjeta za obrazovanje djece.

Cijena usluge izrade projektne dokumentacije za ovaj značajan projekt iznosi 17.750,00 eura. Rok početka izvršenja usluge je odmah po sklapanju ugovora, dok se očekuje završetak unutar 6 mjeseci.

GNM_ugovor_1.jpg