Nataša Šincek i dalje na čelu Vatrogasne zajednice Općine Petrijanec

Varaždinske vijesti | 23.3.2017. u 18:50h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Za predsjednicu Vatrogasne zajednice Općine Petrijanec na nedavnoj je izborno-izvještajnoj sjednici Skupštine ponovno izabrana Nataša Šincek iz DVD-a Strmec Podravski, dok je za njenog zamjenika izabran Nenad Tomašek iz DVD-a Nova Ves.

Novi je zapovjednik David Lukaček, a zamjenik zapovjednika Valentino Jovan, oba iz DVD-a Petrijanec. Usto, izabrani su i novi članovi Predsjedništva te Zapovjedništva, a u Nadzornom odboru i dalje ostaju Pavao Posavec, Stjepan Jovan te Josip Bačan.

Na sjednici su podnijeta izvješća o radu u protekloj godini te mandatnom razdoblju 2013.-2016. te su jednoglasno donijete Izmjene i dopune Plana rada i Financijskog plana za 2017. godinu, kao i Odluka o izmjenama i dopunama Statuta Zajednice kojom se Predsjedništvu daje ovlaštenje za donošenje izmjena i dopuna plana rada i financijskog plana. Također, broj članova Zapovjedništva povećan je s pet na sedam.

Sjednici su uz vatrogasce iz pet DVD-a koji djeluju u sklopu VZO Petrijanec, prisustvovali i gosti iz Cestice, Maruševca, Vidovca te Svibovca Podravskog, dok je u ime Vatrogasne zajednice Varaždinske županije nazočne pozdravio predsjednik Nedjeljko Vukalović.

Označeno u