Mještani Cestice druženjem obilježili otvorenje obnovljenog parka Foto: Općina Cestica

Mještani Cestice druženjem obilježili otvorenje obnovljenog parka

Varaždinske vijesti | 24.10.2017. u 12:37h | Objavljeno u Našim krajem

U subotu 21. listopada Mjesni odbor Cestica organizirao je tradicionalno druženje mještana na kojem je upriličeno otvorenje novouređenog parka u Ulici Ante Starčevića u Cestici.

Naime, na inicijativu Vijeća Mjesnog odbora Cestica te uz potporu Općine Cestica u parku je postavljena nova klackalica, ljuljačka s dvije sjedalice i toboganom, vrtuljak, stol i klupe, dok je igralište za odbojku na pijesku obnovljeno novom mrežom, linijama i pijeskom. Vrijednost radova i opreme iznosi 28.000 kuna što je u potpunosti financirala Općina. Također, mještani su uz postojeću drvenu sjednicu samostalno izradili kamin.

Uz brojne mještane i članove Vijeća Mjesnog odbora Cestica, na čelu s predsjednicom Anom Kutnjak, otvorenju su prisustvovali i načelnik Općine Cestica Mirko Korotaj, njegov zamjenik Žarko Rodeš i predsjednik Općinskog vijeća Darko Majhen. Načelnik Korotaj tom je prilikom istaknuo važnost ovakvih manjih investicija u svim mjesnim odborima na području općine.

– Na području čitave općine nastoji se podjednako ulagati u uređenje parkova i dječjih igrališta koji na taj način postaju mjesto okupljanja i druženja mještana – zaključio je Korotaj.

mjesni_park_u_Cestici_2.JPG

mjesni_park_u_Cestici_3.JPG

mjesni_park_u_Cestici_4.JPG

mjesni_park_u_Cestici_5.JPG

mjesni_park_u_Cestici_6.JPG

Označeno u