Likovno udruženje Ludbreg organizira uskršnje radionice za djecu i odrasle

Varaždinske vijesti | 10.4.2019. u 16:01h | Objavljeno u Našim krajem

Likovno udruženje Ludbreg, već tradicionalno, ususret Uskrsu organizira dvije uskršnje radionice pod nazivom "Ludbreška pisanica" po projektu likovnih radionica koje financira grad Ludbreg.

Prva se održala u subotu u prostoru Međugeneracijskog centra Ludbreg, s ciljem povezivanja i druženja ljudi treće životne dobi s djecom i mladima. Prisustvovalo je 20-ak djece i napravljeno je stotinjak pisanica.

Druga radionica će se održati u subotu, 13. travnja, od 14,00 sati u prostorijama društvenog doma Ludbreški Vinogradi u suorganizaciji s Mjesnom organizacijom Crvenog križa Vinograda Ludbreških, Vijećem mjesnog odbora Vinograda Ludbreških te LUL-a. Na radionici mogu sudjelovati sva djeca školske i predškolske dobi, pribor za rad im je osiguran, te mogu doći i roditelji, djedovi i bake, tetke, ujne i svi koji se osjećaju kao djeca.

Svrha organiziranja ovakvih radionica je kvalitetno provedeno vrijeme mladih i djece, druženje s roditeljima, djedovima i bakama, kao i tradicijsko obilježavanje nadolazećeg Uskrsa.

Pisanice nastale na radionicama moći će se vidjeti u izložbenom prostoru hotela "Raj" Ludbreg od ponedjeljka, 15. travnja, pa sve do Uskrsa, a izložba je donacijskog karaktera.