Kneginečka udruga mladih najavila otvarenje Street workout parka Foto: Općina Gornji Kneginec

Kneginečka udruga mladih najavila otvarenje Street workout parka

Varaždinske vijesti | 5.4.2017. u 16:38h | Objavljeno u Našim krajem

Na izvještajnoj skupštini Kneginečke udruge mladih (KUM), održanoj 31. ožujka, predsjednik udruge Marko Brezovec osvrnuo se na proteklu godinu i niz aktivnosti koje je udruga provela u tom razdoblju.

Istaknuo je uspjehe pojedinih članova te izrazio zadovoljstvo sve većim interesom mladih s područja općine Gornji Kneginec za uključenje u rad udruge. Iznijeti su i Financijsko izvješće za 2016. godinu, Plan rada udruge za 2017. godinu te novi prijavljeni projekti i aktivnosti. Osim članova udruge, skupštini su prisustvovali i općinski načelnik Goran Kaniški, predstavnici DVD-a Kneginec Donji, DVD-a Kneginec Gornji, te suradnica udruge na pojedinim projektima Danijela Novosel Turković.

Predstavljajući nove aktivnosti udruge, predsjednik udruge je najavio otvorenje Street workout parka koji će biti postavljen iza zgrade Knekom-a, uz vatrogasni poligon DVD-a Kneginec Gornji. Ovom prilikom posebno je zahvalio Općini Gornji Kneginec i načelniku za prihvaćanjem i sufinanciranjem ovog projekta. Planirano otvorenje parka je nakon Uskrsa.