Ivanec udvostručio broj izlagača na Gospodarskom sajmu: Pridružili se i slovenski partneri Foto: B. Težak

Ivanec udvostručio broj izlagača na Gospodarskom sajmu: Pridružili se i slovenski partneri

J.Š./Varaždinske vijesti | 29.10.2017. u 19:18h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Grad Ivanec bilježi dobre odjeke sa sudjelovanja na 4. gospodarskom sajmu u Varaždinu, na kojemu je zakupio sajamski štand te u suradnji s Poslovnom zonom Ivanec d.o.o., Projektnim uredom Grada Ivanca za EU fondove i Turističkom zajednicom pozvao na besplatno sudjelovanje sve zainteresirane gospodarstvenike.

Shvativši poziv kao dobru priliku za promidžbu, izlaganju na zajedničkom štandu pridružile su se i tvrtke Termo tim, IBS, Tri projekt, Poljoprivredno poduzeće Ivanec, Taubektours, IPC inženjering, M-FIN usluge, Tesla, Studio Nexar, Stol interijeri, Hotel Orion, Foto Geci, Radio Sjeverni FM, Izletište Jarki, Lipi i Izletište Jelenice – pri Paču.

Naročito veseli što su se domaćim izlagačima na štandu pridružili i partneri iz Ivančne Gorice u Sloveniji – Občina Ivančna Gorica i Zavod „Prijetno domače“, s kojima je Grad Ivanec nedavno kandidirao velik zajednički projekt na EU natječaj INTERREG Slovenija – Hrvatska.

- Veseli što se, u odnosu na prošlu godinu, broj izlagača na ivanečkom štandu gotovo udvostručio, što znači da su sudionici prepoznali beneficije koje im Grad nudi - ističu iz Grada.

Ivanečki štand i sajam obišao je i gradonačelnik Milorad Batinić sa svojim zamjenicima Lidijom Kozina i Brankom Putarekom.