Gradu Lepoglavi dodijeljeno priznanje za izvrsnost Foto: Grad Lepoglava

Gradu Lepoglavi dodijeljeno priznanje za izvrsnost

Varaždinske vijesti | 14.4.2018. u 12:34h | Objavljeno u Našim krajem

Zbog izvrsnih rezultata pri upravljanju gradom, portal Gradonačelnik.hr dodijelio je Gradu Lepoglavi priznanje za izvrsnost. Priznanje je to za one gradove koji predstavljaju uspješno lice lokalne politike, a dodjeljuje se gradovima koji su se više od tri puta našli među deset najboljih gradova u Hrvatskoj prema rezultatima analize proračuna i ostalim mjerljivim kategorijama koje provodi ovaj portal.

- Ovo je priznanje potvrda našeg dobrog vođenja grada. Pokazale su to analize rezultata odnosno brojke koje su mjerljive i najbolji pokazatelj onog što činimo za razvoj grada u svim njegovim segmentima. Te su nas analize svrstale među najbolje gradove u Hrvatskoj – istaknuo je lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić.

Grad Lepoglava je među deset najboljih gradova u Hrvatskoj, prema rezultatima analize proračuna i ostalim mjerljivim kategorijama, bio svrstan kad je riječ o izdvajanju za stipendije, za poticaje u poljoprivredi i po rastu zaposlenosti.

Podsjetimo, zbog izvrsnih rezultata pri upravljanju gradom, i Grad Ludbreg primio je priznanje za izvrsnost portala gradonačelnik.hr.