GORNJI KNEGINEC Dječji vrtić "Bubamara" upisuje djecu u jaslićke i vrtićke programe

VV | 9.1.2024. u 18:00h | Objavljeno u Našim krajem

Upravno vijeće Dječjeg vrtića „Bubamara“ Gornji Kneginec ponovno je objavilo Natječaj za upis djece u Dječji vrtić „Bubamara“ za pedagošku godinu 2023/2024 (naknadni rok u siječnju 2024. godine).

Roditelji mogu prijaviti djecu u tri vrste programa:

  • redoviti cjelodnevni desetosatni program za djecu od jedne do tri godine života (jaslice),
  • redoviti cjelodnevni desetosatni program za djecu od tri godine života do polaska u osnovnu školu i
  • redoviti poludnevni petosatni program za djecu od tri godine života polaska u osnovnu školu.

Natječaj je raspisan zbog popunjavanja slobodnih kapaciteta u matičnom objektu Vrtića u Gornjem Knegincu (5 mjesta) i područnom objektu u Lužanu Biškupečkom (12 mjesta).

Tako je za centralni objekt u Gornjem Knegincu ostalo jedno mjesto za skupinu rane dobi (djeca rođena od 1. ožujka 2021. do 1. ožujka 2023. godine) i četiri mjesta za vrtićku dob 10-satni i 5-satni program (od navršene tri godine do polaska u školu). U područnom objektu u Lužanu Biškupečkom ostalo je po šest mjesta za skupinu rane dobi i vrtićke dobi, 10-satni i 5-satni program.

Prijave za upise traju od 5. do 12. siječnja 2024. godine, a zaprimaju se, uz traženu dokumentaciju, preko aplikacije E-upisi ili na e-mail adresu Vrtića:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Više informacija o upisima moguće je pronaći na web stranici Vrtića: https://vrtic-bubamara-kneginec.hr/wp-content/uploads/2024/01/Javni-poziv-za-upis-u-Vrtic-po-naknadnom-roku-u-sijecnju-2024.-godine.pdf ili upitom na telefon 042/690-661.