FOTO Sjajan odaziv večeri evergreena u Bednji

Ljiljana Risek | 14.8.2017. u 16:55h | Objavljeno u Našim krajem

Iako se po dobrim vibracijama koje su se proteklih dana širile društvenim mrežama očekivao dobar odaziv kulturnim manifestacijama kojima je Općina Bednja ove godine prvi put krenula u susret proslavi Velike Gospe, i organizatore i izvođače u nedjelju je navečer, 13. kolovoza, ugodno iznenadio sjajan odaziv večeri evergreena koju je na otvorenom, na osnovnoškolskom igralištu u Bednji, održao bednjanski glazbeni brend – sastav Kavaliri.

Koncert je, naime, pratilo blizu 400 posjetitelja, pa i unatoč tomu što su organizatori iznijeli i dodatne stolce, velik dio publike manifestaciju je morao pratiti stojeći.

Glazbena večer trajala je oko 90 minuta, a Kavaliri su je ispunili vlastitim starijim i novim hitovima, zatim, najpoznatijim melodijama s Krapinskih festivala kao i starijim, vječnim hitovima koji već desetljećima uživaju antologijski status. Poseban ugođaj večeri dale su baklje zapaljene oko igrališta.

Program je vodila Marijana Svržnjak, a na kraju programa svim građanima je riječi zahvale na velikom odazivu uputila predsjednica Općinskoga vijeća Bednje dr. Marija Kolačko koja je, zajedno s timom suradnika, organizirala ovu kulturnu manifestaciju.

Na lijepoj večeri zahvalila je i Kavalirima te istaknula da su oni zaštitni glazbeni znak Bednje bez kojih ne prolazi nijedna, iole značajnija kulturna manifestacija u našemu kraju.

Večer je nastavljena projekcijom filma Bogovi Egipta, ali s obzirom na to da je u nastavku večeri poprilično zahladnjelo, publika se prorijedila, a ugođaj su poremetile i tehničke poteškoće u projekciji.

Velik odaziv manifestaciji pokazao je da su građani željni kulturnih događanja i intenziviranja društvenog života u Bednji.

Kao što smo već najavili, nastavak slijedi sutra, na Veliku Gospu, nizom vjerskih i drugih događanja u povodu proslave blagdana nebeske zaštitnice bednjanske župe.

Označeno u
Galerija slika