FOTO Prva večer vokalnih sastava i zborova oduševila mještane općine Cestica Foto: Općina Cestica

FOTO Prva večer vokalnih sastava i zborova oduševila mještane općine Cestica

Varaždinske vijesti | 7.11.2017. u 10:00h | Objavljeno u Našim krajem

Pod pokroviteljstvom Općine Cestica, Ženski pjevački zbor Stellarium priredio je u subotu koncert na kojem su uz domaćine nastupili i zborovi iz susjednih mjesta, a sama priredba održana je u dupkom ispunjenoj dvorani DVD-a Babinec.

Manifestacija je održana pod nazivom "Prva večer vokalnih sastava i zborova", a cijeli program vodila je Petra Vunderl.

Organizacijom koncerta Ženski pjevački zbor Stellarium proslavio je godišnjicu djelovanja, a na početku manifestacije čestitke članicama zbora i dobrodošlicu gostima uputio je načelnik općine Cestica Mirko Korotaj.

Sam program započeo je, pod vodstvom Gordane Kos Kolar, zbor Stellarium, a potom su se predstavili - Ženska vokalna skupina „Leluje“ Vinica i Pjevački zbor KUD-a Petrijanec. Predstavom „Jesenski šešir“ predstavili su se i učenici OŠ Cestica, a potom je nastupila klapa Lucerne Varaždin, klapa Angeluš iz Cestice i pjevački zbor KUD-a Klenovnik, a na kraju su svi zapjevali pjesmu "Oko jedne hiže".

Za uspomenu na sudjelovanje na koncertu Lucija Herceg, predsjednica KUD-a općine Cestica, voditeljima zborova uručila je zahvalnice, a druženje je potom nastavljeno uz pjesmu glazbenog sastava "Vočanec" iz Babinca.

Označeno u