FOTO:Održana svečana sjednica Općinskog vijeća Brezničkog Huma Foto: Krešimir Đurić

FOTO:Održana svečana sjednica Općinskog vijeća Brezničkog Huma

| 10.11.2016. u 20:02h | Objavljeno u Našim krajem

Svečanom sjednicom Općinskog Općina Breznički Hum večeras je nastavljeno obilježavanje blagdana Svetog Martina i Dan općine. Nakon uvodnih riječi predsjednika općinskog vijeća Željka Sremeca, govorio je načelnik Zoran Hegedić, koji je podsjetio na odrađene projekte u prošlih godinu dana, te najavio planove za naredni period.
- Iako smo mala općina napravili smo puno projekata. Prošle smo godine u potpunosti osposobili elektro-energetsku mrežu. Postavili smo gotovo u cijeloj općini LED rasvjetu, a energetski smo obnovili i nekoliko javnih objekata. Ušteđena sredstva kroz manju potrošnju energenata usmjerena za stipendije studenata – rekao je Hegedić, koji je istaknuo odličan rad udruga posebno vatrogasaca.

Dan općine svim mještanima čestitao je zamjenik župana  Alan Košić, naglasivši da je Općina Breznički Hum primjer da ne treba ukinuti Općine već im treba dati ovlasti i sredstva, jer ljudi u općinama najbolje znaju upravljati njima.

Govorio je i potpredsjednik Hrvatskog sabora Ivan Vrdoljak, koji je pohvalio gotovo punu zaposlenost naglasivši da Općina Breznički Hum može poslužiti drugima kao primjer.

Plakete za poseban doprinos promiciji i životu Općine dobili su DVD Šćepanje, za izuzetno zalaganje u radu i ostvarene rezultate te za promicanje općine Breznički Hum u zemlji i inozemstvu, te slikar Ivica Nemec, povodom održane prve samostalne izložbe i za organizaciju likovne kolonije Sveti Martin.

Galerija slika