FOTO: "Krtice" do suza nasmijale prepunu dvoranu u Šemovcu Foto: Općina Trnovec Bartolovečki

FOTO: "Krtice" do suza nasmijale prepunu dvoranu u Šemovcu

I.D./Varaždinske vijesti | 14.3.2017. u 10:19h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

U prepunoj sportskoj dvorani Osnovne škole Šemovec u nedjelju je, u sklopu već nadaleko poznate kulturne manifestacije 8. Tjedna smijeha, održana predstava Kerekesh teatra „Krtice“. Riječ je o popularnoj komediji koja je brojne mještane Šemovca i drugih naselja nasmijala do suza.

Inače, s predstavom „Krtice“ manifestacija Tjedan smijeha po prvi je put stigla u Općinu Trnovec Bartolovečki, ali ne i članovi Kerekesh teatera. Nastavak je to višegodišnje odlične suradnje Općine te oca i sina, Ljubomira i Jana Kerekeša, koji svake godine stižu u Općinu s nekom od svojih predstava.

Želimo omogućiti našim mještanima da, bez odlaska u Varaždinu i zgradu Hrvatskog narodnog kazališta, mogu uživati u kvalitetnim predstavama. „Krtice“ su zasigurno jedna od tih predstava i ovom prilikom zahvaljujem prijateljima Općine, Ljubomir i Janu, koji su se uvijek odazvali na naš poziv – izjavio je načelnik Općine Zvonko Šamec te dodao da je interes za predstavu bio odličan.

U početku smo predvidjeli 350 karata, no morali smo dodati još 50 sjedećih mjesta jer je interes zaista bio ogroman. Da je bilo i dvostruko više mjesta sve bi bilo popunjeno – zaključio je Šamec.

Gostovanje Kerekesh teatra u Šemovcu realizirano je uz pomoć Općine Trnovec Bartolovečki. Prije početka predstave načelnik Šamec, njegov zamjenik Miroslav Mišak i predsjednik Općinskog vijeća Mario Sačić pripadnice ljepšeg spola darivali su cvijećem povodom Dana žena.

 

Galerija slika