FOTO: DVD Donji Kneginec oprostio se od starog doma

N.P. | 3.5.2017. u 12:35h | Objavljeno u Našim krajem

Protekli vikend, Dobrovoljno vatrogasno društvo Kneginec Donji imalo je radnu akciju pražnjenja i čišćenja vatrogasnog doma, a ujedno su članovi DVD-a proslavili i Međunarodni praznik rada.

Podsjetimo, nedavno je načelnik Općine Gornji Kneginec, Goran Kaniški, potpisao ugovor o sufinanciranju projekta dogradnje vatrogasnog doma uz zgradu društvenog doma u Donjem Knegincu. Ugovor je potpisan s ministricom regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijelom Žalac, čije ministarstvo će Općini Gornji Kneginec sufinancirati projekt u iznosu 500.000 kuna. Uz dom u Donjem Knegincu, planirana je i izgradnja vatrogasnog doma Kneginec Gornji.

Radovi bi trebali započeti do sredine svibnja. Tom prilikom, članovi DVD-a Kneginec Donji odlučili su se prigodno oprostiti od starog vatrogasnog doma koji je mnogima od njih bio drugi dom, i pripremiti sve za rušenje i izgradnju novog doma.
- Želimo zahvaliti načelniku na ispunjenom obećanju i nadamo se da će novi dom biti što prije dovršen - rekli su članovi DVD-a Donji Kneginec.

Galerija slika