Ekipa iz Petrijanca razveselila korisnike Doma za starije i nemoćne osobe Varaždin Foto: Dom za starije i nemoćne osobe Varaždin

Ekipa iz Petrijanca razveselila korisnike Doma za starije i nemoćne osobe Varaždin

Varaždinske vijesti | 13.5.2018. u 15:05h | Objavljeno u Našim krajem

Dramska amaterska skupina "Ka Te Briga Mi" iz Petrijanca i Folklorna skupina KUD-a Petrijanec na svojoj je maloj turneji s predstavom "Imaginarija za laku noć" razveselila korisnike Doma za starije i nemoćne osobe Varaždin.

Svojom predstavom do suza su nasmijali korisnike Doma, a za štih zagorskog zavičaja pobrinuli su se folkloraši uz pratnju tamburaša. Dramski amateri na svoj su način prikazali popularne bajke braće Grimm. Kostimografijom, mješavinom književnog jezika i kajkavskog dijalekta, pokretima i ekspresijama lica, izazivali su salve smijeha kod korisnika Doma.

- Na zadovoljstvo korisnika Doma i dramskih amatera ove iznimno simpatične skupine, dogovoren je ponovni susret s uprizorenjem nekih drugih njihovih djela kojims će zasigurno opet ugodno iznenaditi. Nakon mnogo smijeha, članovi Folklorne skupine u pratnji tamburaša izveli su nekoliko zagorskih kola čime su srca korisnika bila u potpunosti ispunjena - istaknula je v.d. ravnateljice doma Vesna Vidović-Oreški.

dom_za_starije_varazdin_-_predstava_1.JPG

dom_za_starije_varazdin_-_predstava_2.JPG

dom_za_starije_varazdin_-_predstava_3.JPG

dom_za_starije_varazdin_-_predstava_4.JPG