DVD Lužan Biškupečki izabrao rukovodstvo za sljedeće mandatno razdoblje Foto: Općina Gornji Kneginec

DVD Lužan Biškupečki izabrao rukovodstvo za sljedeće mandatno razdoblje

I.D./Varaždinske vijesti | 16.2.2017. u 09:33h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

U prostorijama društvenog doma Lužan Biškupečki održana je 36. izborno-izvještajna sjednica skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Lužan Biškupečki.

Izvješće o radu podnio je tajnik društva Kornelio Gerić, koji je prisutne upoznao s aktivnostima Društva, uspješno realiziranim programima u protekloj godini i četverogodišnjem mandatnom razdoblju. U izvješću je istaknuto kako društvo svoje članove redovito osposobljava i usavršava za vatrogasna zvanja i specijalnosti, realizira programe poticanja najmlađih uzrasnih kategorija za vatrogastvo, prilikom čega su se koristila raspoloživa sredstva i oprema u raznim pokaznim vježbama.

Društvo je izabralo i rukovodstvo za naredno mandatno razdoblje pa će dužnost predsjednika ponovo obavljati Zoran Horvatić, dužnost zapovjednika Marijan Đuranec, a tajnika Kornelijo Gerić, dok je za spremištara izabran Goran Golubić.

Na sjednici je istaknuto da je 18. rujna prošle godine, na svečanosti povodom 35. godišnjice djelovanja Društva, načelnik općine Gornji Kneginec Goran Kaniški predsjedniku DVD-a Zoranu Horvatiću uručio ključeve vatrogasnog kombi vozila, vrijednosti 90.000 kuna, koje je izrazito potrebno za obavljanje djelatnosti Društva.

Sjednici skupštine prisustvovali su načelnik Goran Kaniški, njegov zamjenik Robert Đuranec, zapovjednik VZO Mario Grabar, predstavnici ostalih DVD-ova koji djeluju na području općine te predstavnici mjesnog odbora Lužan Biškupečki.