Do 15. siječnja produžen rok za predaju zahtjeva za kupnju POS-ovih kuća u Cestici

M.P./Varaždinske vijesti | 4.1.2018. u 14:32h | Objavljeno u Našim krajem

Iz Općine Cestica obavijestili su kako je do 15. siječnja produžen rok za predaju zahtjeva za kupnju POS-ovih kuća u nizu.

Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za kupnju kuća u nizu iz Programa društveno poticane stanogradnje (POS) na području općine Cestica radi utvrđivanja Liste reda prvenstva je, podsjetimo, objavljen sredinom studenog, a predmet javnog poziva je prikupljanje pisanih zahtjeva za kupnju kuća u nizu iz Programa POS-a na području Općine Cestica, sukladno Zakonu o društveno poticanoj stanogradnji.

Zahtjev za kupnju kuće u nizu, s traženom dokumentacijom, predaje se poštom, u zatvorenoj omotnici ili osobno u Jedinstveni upravni odjel Općine Cestica do zaključno 15. siječnja 2018. godine na adresu Općine Cestica, Dravska 1A, 42208 Cestica „Program društveno poticane stanogradnje (POS)na području općine Cestica radi utvrđivanja Liste reda prvenstva“ uz naznaku pošiljatelja (ime, prezime i adresa).

Sve ostale odredbe javnog poziva ostaju nepromijenjene, a obrazac zahtjeva s prilozima objavljen je na stranicama Općine.

Označeno u