Želite naučiti pisati za web? Naučite na radionici "Piši priču, prodano"

Varaždinske vijesti | 21.3.2019. u 08:00h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Poslovanje mnogih tvrtki postalo je gotovo nezamislivo bez interneta. Na internetu su svi, od onih najmanjih koji su otkrili njegove čari kroz razne mobilne aplikacije i igre, do onih koji su svoje prvo internetsko pretraživanje napravili nakon ulaska u mirovinu. Pitate se, zašto je tome tako? Pa, odgovor je zapravo vrlo jednostavan. Na internetu ima more zanimljivog sadržaja.

Kako kreirati zanimljiv sadržaj za internet?

No, ako mislite da ste pismeni, to ne znači da znate kreirati zanimljiv, viralan i optimiziran sadržaj za web kojeg će skupina ljudi koju želite privući uspjeti surfajući i pronaći. Pisanje za web stranice zapravo je poprilično drugačije od pisanja kratkih priča ili romana pa čak i novinskih članaka. Pisati za web znači pisati kratko i jasno, tako da vas bilo tko može razumjeti, ali isto tako znači i pisati u odlomcima, s nekoliko podnaslova te istaknutim vrijednostima za osobu koja tekst čita.

Gdje naučiti pisati za web?

Želite li se iskušati u influencerskim vodama ili imate web stranicu na kojoj prodajete usluge ili proizvode koje je potrebno pobliže objasniti riječima, natjerajte se saznati ponešto o pisanju. Pisalica, jedna od vodećih agencija za kreiranje sadržaja za web stranice u Hrvatskoj, po prvi put organizira radionicu pisanja u Varaždinu! Radionica “Piši priču, prodano!” održat će se u Tehnološkom parku Varaždin 26. ožujka od 9 do 15 sati. Više informacija o radionici potražite na www.pisalica.com ili na broj 095 1971 478.

radionica_3_-_ph1.jpg

Označeno u