Za vikend u Ivanec na 9. međunarodnu izložbu malih životinja

vv | 4.1.2017. u 13:12h | Objavljeno u Društvo

Društvo uzgajivača malih životinja Fauna iz Ivanca ni ove godine neće iznevjeriti dugogodišnju tradiciju održavanja izložbi malih životinja, koje uvijek priređuje početkom siječnja. Nova, 9. međunarodna, 24. županijska i 32. međugradska izložba malih životinja održat će se u subotu i nedjelju, 7. i 8. siječnja.

Ovoga puta izlažu 44 uzgajivača iz Slovenije (iz Ptuj i Rača kod Maribora), iz Bjelovarsko – bilogorske, Krapinsko – zagorske, Međimurske i Varaždinske županije. Tijekom dva izložbena dana moći će se razgledati velik broj živih izložaka – 144 golubova, 90 različitih vrsta ptica, 60 kunića raznih pasmina, 65 primjeraka peradi, 18 zamoraca…

Izložba će se održati u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivana Kukuljevića Sakcinskog, a moći će se razgledati u subotu od 8 do 21 te u nedjelju od 8 do 14.30 sati.

Pokrovitelj izložbe je Grad Ivanec, supokrovitelji su joj Turistička zajednica grada Ivanca i Osnovna škola Ivanec, a pomaže je i niz sponzora. Cijena ulaznica za odrasle je 10 kuna, a za svu djecu do 15 godina ulazak na izložbu je besplatan.