Ugovor su potpisali Predrag Štromar i Ivana Krobot Foto: Varaždinska županija

Vrijedna donacija županijskoj Zakladi za pomoć djeci Vita

Varaždinske vijesti | 25.12.2016. u 16:52h | Objavljeno u Društvo

U Županijskoj palači u Varaždinu potpisan je Ugovor o donaciji Croatia osiguranja d.d. od 15.000 kuna Zakladi za pomoć djeci Vita, u svrhu provođenja aktivnosti Zaklade za djecu oboljelu od malignih ili drugih teških i rijetkih oboljenja.

Ugovor su potpisali upravitelj Zaklade Predrag Štromar i regionalna direktorica Croatia osiguranja – Regije Sjever, Ivana Krobot. Upravitelj Zaklade Štromar zahvalio je na donaciji te istaknuo važnost pomaganja, poglavito u ovo blagdansko vrijeme.

- Cilj Zaklade je da pružamo pomoć roditeljima djece oboljele od malignih i drugih teških bolesti te podupiremo opremanje dječjih igrališta u Varaždinskoj županiji. Zahvaljujemo Croatia osiguranju na donaciji, nadam se da će njihov primjer slijediti i neke druge tvrtke i ustanove – rekao je Štromar.

Regionalna direktorica Croatia osiguranja – Regije Sjever izrazila je zadovoljstvo potpisivanjem ugovora te naznačila kako je Croatia osiguranje uvijek bila društveno odgovorna tvrtka.

- Drago mi je da možemo pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija. Božićni blagdani su najbolja prilika za darivanje. Uvjerena sam da će donacija biti iskorištena na najbolji način te da će pomoći onome kome je pomoć zaista potrebna – rekla je Krobot.