Varaždinska županija: Povećali uskrsnice za umirovljenike Foto: Varaždinska županija

Varaždinska županija: Povećali uskrsnice za umirovljenike

M.N./Varaždinske vijesti | 19.4.2019. u 11:01h | Objavljeno u Društvo

Kao i prethodnih godina, Varaždinska županija brine za svoje umirovljenike, župan Radimir Čačić njeguje izvrsnu suradnju s Udrugama umirovljenika, a Županija je već prošle godine povodom Božićnih blagdana povećala izdvajanje za Božićne pakete, odnosno božićnice pa je tako umjesto dotadašnjih 20 posto članova slabijeg imovinskog statusa, čak 30 posto članova slabijeg imovinskog statusa dobilo Božićne pakete.

Tako će biti i sada, za Uskršnje blagdane. Podsjetimo, osim uskrsnica, Županija je organizirala i predstavu za sve umirovljenike s područja Županije, pa je tako veliki broj umirovljenika imao prilike uživati u odličnoj kajkavskoj komediji.

- Već sam puno puta naglasio, briga o umirovljenicima i osobama starije životne dobi je naša moralna obaveza i drago mi je da kroz dobru suradnju radimo na realizaciji niza programa. Moram pohvaliti naše drage umirovljenike koji dokazuju kako mirovina ne znači mirovanje nego naprotiv, naime angažman i aktivnosti koje imaju mogu biti određeni uzor i drugim društvenim skupinama - naglasio je Čačić.

-upan_umirovljenici.JPG

Označeno u