Varaždinka Mia Mrđenović nije se plasirala u finale Supertalenta Foto: Screenshot / Nova TV

Varaždinka Mia Mrđenović nije se plasirala u finale Supertalenta

V.V. / Dnevnik.hr | 11.12.2017. u 09:17h | Objavljeno u Društvo

U šestoj i posljednjoj polufinalnoj emisiji Supertalenta za ulazak u finale borila se Varaždinka Mia Mrđenović, no nažalost nije osvojila dovoljno glasova, a finale su posljednji izborili članovi plesne skupine Atomi te sestre Ramljak.

Mia Mrđenović je podsjetimo prvi put oduševila žiri, ali jučerašnji nastup nije zadovoljio stroge kriterije, što je očito mislila i publika. 

 

 

- Meni se to sviđalo, samo da je bilo malo atraktivizma u tome - rekao je Miji Davor Bilman.

- Ja sam tebe nahvalila jako u audiciji. Jako si me oduševila nastupom. Razmišljala sam doma jesi li što nalijepila po rukama. Imala si impresivan nastup. Iz ne znam kojeg razloga, ali kao da je sad falilo te atrakcije. Više si se koncentrirala da budu sve kugle na okupu. Imam dojam da je ono bilo malo teže - dodala je Maja Šuput. 

- Da bi ovo radio, moraš imati neki unutarnji mir. Meni je bilo kao da si previše htjela s šest kugli koje su oduzele pažnju koju smo imali na audiciji. Elegancija i finoća je ostala ista i lijepo je za gledati, ali možda mi je bilo draže prošli put kad je bila samo jedna kugla - dodao je Janko Popović Volarić.

- Na audiciji je bilo hipnotizirajuće, a ovog puta isprekidano tehničkim prtljanjima i onda pada razina tvoje izvedbe. Dodala si puno elemenata i oni su nas izbacivali iz stanja hipnoze - zaključila je komentare Martina Tomčić.