U subotu 150 malih plesača na božićnoj plesnoj priredbi plesnog kluba „PLAN B“

J.Š./Varaždinske vijesti | 15.12.2016. u 14:45h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

„Plesna priča PK PLAN B 2016.“ plesna je priredba koja će se u organizaciji plesnog kuluba „PLAN B“ održati u subotu, 17. prosinca u velikoj sportskoj dvorani II. OŠ u ulici A. Cesarca 10 u 18 sati.

Ovo je projekt plesnog kluba koji je prošao na javnom natječaju neprofitnih udruga, te ga financijski potpomaže Varaždinska županija.

Radi se o plesnom susretu amaterskih plesnih skupina revijalnog tipa u svrhu održavanja bliskih i prijateljskih odnosa klubova, međusobnog druženja i socijalizacije, te povezivanja djece i mladih iz različitih gradova i županija Republike Hrvatske, te na kulturnu dobrobit građana Grada Varaždina.

Cilj susreta je prikazati raznolikost plesne aktivnosti djece i mladih na obostrano zadovoljstvo i veselje uz božićnu čaroliju i radost, te osmjeh djece. Pozivu se odazvalo sedam studija/ klubova iz Čakovca, Ivanca, Koprivnice, Novog Marofa i Varaždina, čiji će plesači nastupom predstaviti svoj studio ili klub. Nastupit će oko 150 plesača starosti od četiri godine na dalje. Ulaz je besplatan.