U subotu akcije skupljanja donacija za napuštene mace u Varaždinu i Čakovcu

V.V. | 15.12.2017. u 13:49h | Objavljeno u Društvo

U sklopu Adventa koji se održava u gradu Čakovcu, volonteri Udruge za zaštitu mačaka "Sklonište dobrote" vas pozivaju da im se u subotu 16. prosinca pridružite na trgu (štand je ispred Narodnih novina) i budete dio Mačje božićne priče.

Ove godine moći ćete prigricnuti finebožićne kolačiće uz kuhano vino ili čaj, ali i nabaviti i predivne mačko kalendare, odlične pamučne majce i šalice koje je ilustrirala Jelena Brezovec.

Uz to, za donacije se će se mijenjati i "homemade" plišane mace i jastuci by Tijana Tkalčec i mnogo drugih stvarčica.

U 11 sati otvara se MAČKO DARIVANJE na kojem ćete u zamjenu za donaciju od 20 kn odabrati svoj poklon ispod bora, iskušati sreću i osvojiti neku od vrijednih nagrada (ulaznice za toplice Sv. Martin, bonove za kozmetičke i frizerske salone, butelje vrlo kvalitetnih vina domaćih vinara, poklon bonove za saunu, teretanu, već spomenute kalendare, majce i šalice te mnoge druge vrijedne nagrade!). Ne zaboravite – svaka kutija je dobitna, a 20 kn ide u dobrotvorne svrhe - za ulične mace!

23157561 1501212633247777 483042224 o

Osim toga, volonteri žele nešto pokloniti i gradskim macama. Naravno one najviše od svega žele - dom.

Zato u 13 sati ujutro kreće izrada "zimskih" kućica za mace od stiropora i svi su pozvani da se pridruže izradi i postanu dio kotačića dobrote.

Osim u Čakovcu, volonteri s kalendarima, plišancima, šalicama i tombolom čekaju vas u subotu i u Varaždinu od 9 do 12 sati kod placa! :) 

- Ovu akciju sponzorirali su San kozmetika, kozmetički salon Aleda, Aton, SAN prirodna kozmetika, Handmejderica - šalovi i broševi, toplice Sv. Martin, vinarija Kocjan i mnogi drugi kojima zahvaljujemo - poručili su iz udruge Sklonište dobrote.