U petak izvlačenje dobitnika nagradne igre: "U Varteksu se odjeni i na more veselo kreni"

Varaždinske vijesti | 3.8.2017. u 19:51h | Objavljeno u Društvo

U petak, 4. kolovoza u 11 sati u Varteksovoj trgovini na Korzu u Varaždinu, mlada pjevačka zvijezda Zsa Zsa izvući će najsretnije kupce i podijeliti pet atraktivnih nagrada.

Prva nagada je ljetovanje za dvije osobe u Vrboski na otoku Hvaru u terminu 9. – 16. rujna, druga wellness paket za dvije osobe u Lovranu iskoristiv do kraja ove godine, treća wellness paket za dvije osobe u termama Jezerčica iskoristiv do kraja ove godine, četvrta asortiman odjeće Varteks po odabiru dobitnika u vrijednosti od 2.000 kuna s tim da se odabir može realizirati do kraja ove godine što vrijedi i za petu nagradu koja se odnosi na asortiman odjeće Varteks po odabiru dobitnika u vrijednosti od 1.000 kuna.

Naime, radi se o Varteksovoj nagradnoj igri koja je trajala od 1. do 31. srpnja za sve koji su u tom razdoblju nešto kupili u Varteksu (Varteks i Di Caprio shopovima) u cijeloj Hrvatskoj.

- Uz sezonske popuste do 50 posto željeli smo naše kupce dodatno nagraditi – barem neke, ističu iz Varteksa, dodavši da su kuponi stigli iz cijele Hrvatske, iz Poreča, Rovinja, Pule, Rijeke, Zadra, Metkovića, Makarske, Splita, Dubrovnika, Osijeka, Slavonskog Broda, Vinkovaca, Virovitice, Bjelovara, Siska, Zagreba, Zaprešića, Svetog Križa, Začretja, Koprivnice, Čakovca i Varaždina.

 

 

 

Označeno u