Tijekom Špancirfesta deset dana latino ugođaja na Kapucinskom trgu

Varaždinske vijesti | 7.8.2018. u 13:32h | Objavljeno u Društvo

Ljubitelj ste latino ritmova, pješčanih plaža, egzotičnih krajeva poput Kube, Meksika, Kariba, Španjolske i dalekog Brazila? Veliki ste gurman i prvi ste u isprobavanju novih specijaliteta ili samo volite guštati na plaži uz koktele? La Playa je idealno mjesto za Vas!

U organizaciji PRLady agencije za marketing, te u suradnji s ugostiteljskim objektima "Piece of cake" i "Garaža", na Kapucinskom trgu vas za vrijeme Špancirfesta očekuje pravo latino priča - 10 dana glazbenog programa i vrućih latino ritmova, svaki dan s početkom u 20 sati.

Pješčana plaža s velikim otvorenim šankovima gdje možete naručiti jedan od osvježavajućih koktela ili naprosto nazdraviti tequilom ili sangrijom i zamisliti da ste u Meksiku ili Španjolskoj. Ako ćete i ogladniti, tu je Santa Maria – poseban gurmanski punkt gdje ćete moći isprobati neke od specijaliteta koje još niste isprobali ili jednostavno se zadovoljiti kriškom meksičke pizze. Tortilja, brazilski hot dog, paella, taquito, chilli con carne tek su neki od specijaliteta na meniju.

Za potpuni doživljaj tu su i sunset kutak, ležaljke, suncobrani, plesni podij za salsa večeri, kubanski cha cha, rumbu, salsu...

Petkom će se održavati Havana nights uz dva odlična DJ majstora - 17. kolovoza DJ Luca Goya iz Zagreba otvorit će vrata La Playe, dok 24. kolovoza u goste dolazi DJ Krnja. Subote su rezervirane za velike salsa večeri pod vodstvom D&D plesnog studija, DJ Poncije i Rio de Janeiro večer, Latina noche s mladom talentiranom DJ-icom Angie i DJ Alex Vic.

- La Play će naglasak staviti na ludi Meksiko, prekrasnu Kubu i Karibe, egzotičnu Španjolsku te Brazil kroz njihova autohtona jela, pića, glazbu, ples i simboliku, kako bi se posjetitelji osjećali što bliže tim zemljama te se ujedno dobro zabavili - poručuju organizatori.