Super luksuzni automobili u nedjelju će očarati Varaždince na Kapucinskom trgu Foto: Cars&Coffee

Super luksuzni automobili u nedjelju će očarati Varaždince na Kapucinskom trgu

Varaždinske vijesti | 11.10.2018. u 18:06h | Objavljeno u Društvo

Nakon niza uspješnih automobilističkih događaja po Europi i svijetu te nakon dva iznimno atraktivna događaja u susjednoj Sloveniji, Cars & Coffee po prvi puta stiže u Hrvatsku!

U nedjelju, 14. listopada, super automobili bit će izloženi javnosti u srcu prelijepe barokne prijestolnice Hrvatske – na Kapucinskom trgu u Varaždinu.

Cars & Coffee je vodeći brand za organizaciju automobilističkih događaja koji povezuje vlasnike i kolekcionare suvremenih super automobila i prestižnih old-timera. Radi se o jedinstvenom događaju čiji počeci datiraju do 2006. godine, kada se iz SAD-a proširio kao globalni fenomen. Los Angelesu i Chicagu na drugom kraju legendarne Route 66 slijedili su New York, Europa, Oceanija i Saudijska Arabija, a međunarodna  mreža se širi iz godine u godinu. Prošle je godine Cars & Coffee prvi put predstavljen u susjednoj Sloveniji, a sada se brojnim europskim državama (Italiji, Švicarskoj, Monaku, Portugalu, Njemačkoj, Belgiji, Grčkoj, Norveškoj, Poljskoj, Engleskoj i drugima) pridružuje i Hrvatska.

Kako se najavljuje, Varaždinci će u nedjeljno poslijepodne na Kapucinskom trgu, u vremenu od 16:30 – 18:30 sati, moći razgledati 70-80 super luksuznih automobila.

- Grad Varaždin je zaključkom gradonačelnika osigurao uvjete za održavanje manifestacije te besplatno ustupio javni prostor – Kapucinski trg - napominju organizatori.