Sudjelujte na European Pub Quizu u organizaciji Varaždinske županije i osvojite vrijedne nagrade Foto: ilustracija

Sudjelujte na European Pub Quizu u organizaciji Varaždinske županije i osvojite vrijedne nagrade

Varaždinske vijesti | 10.5.2019. u 08:12h | Objavljeno u Društvo

U atriju Županijske palače će 16. svibnja biti održan European Pub Quiz, kojeg organizira Varaždinska županija u sklopu Europskog tjedna i Dana otvorenih vrata EU projekata.

- Pozivamo vas da se vrhunski zabavite, (na)učite ponešto o Europskoj uniji i, kao nagradu za pokazano znanje, osvojite jednu od vrijednih nagrada naših sponzora! - pozivaju iz Varaždinske županije.

Sve što je potrebno jest da oformite tim od maksimalno pet članova i ekipno se okušate u znanju o Europskoj uniji. Svoju ekipu možete prijaviti do srijede, 15. svibnja (ili do popunjenja maksimalnih kapaciteta), na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Poslati treba samo ime ekipe, broj mobitela prijavitelja i broj članova ekipe. Maksimalan broj ekipa je, s obzirom na prostorna ograničenja, petnaest.

Kviz će započeti u 18 sati i trajat će do 20 sati, a nakon proglašenja pobjednika i podjele vrijednih nagrada počinje svirka sastava Pulp Fiction. Predviđeno mjesto održavanja kviza i nastupa trija je atrij Varaždinske palače. U slučaju lošeg vremena kviz seli u zatvoreni prostor, a o mjestu održavanja će, u tom slučaju, prijavljeni sudionici biti obaviješteni.

Kviz majstorica Ena Velagić pobrinut će se da, osim učenja, kviz ponudi i dvije runde zabave, a sponzori su se pobrinuli da skoro nitko ne ode praznih ruku. Oni su: OPG Martinčević, OPG Jakopović, OPG Andreja Petrović, Restaurant Bedem, Bowling&Pub Medonja, Carlsberg Hrvatska, Udruga Varaždinsko bučino ulje i Uljara Agroprom Patrčević.

Dodajmo da je to samo jedan od niza događanja koje Varaždinska županija organizira od 3. do 16. svibnja u sklopu Europskog tjedna i Dana otvorenih vrata EU projekata. Program se sastoji od izložbi, predavanja, prezentacija, druženja s građanima, kviza i nastupa benda Pulp Fiction. Cijeli program Europskog tjedna i „Dana otvorenih vrata EU projekata“ pronađite na stranicama Varaždinske županije.

- Za svakog ponešto, a kviz za sve! - poručuju iz Varaždinske županije.