Subotnji, 25. Rotary bal RC Varaždin biti će u duhu 60-ih godina s Marekovićem i Swingersima

vv | 20.2.2019. u 23:12h | Objavljeno u Društvo

Dobar provod i zabavu, osobito poklonicima glazbe i mode 60-ih godina prošlog stoljeća, zajamčeni su gostima jubilarnog, 25. Rotary bala, koji ove subotu s početkom u 20 sati u hotelu Turist priređuje Rotary klub Varaždin. Riječ je o središnjoj humanitarnoj akciji najstarijeg rotarijanskog društva u sjevernoj Hrvatskoj na kojoj se prikupljaju sredstva za fond Nagrade za izvrsnost, kojom već 18 godina varaždinski rotarijanci prepoznaju i nagrađuju najbolje srednjoškolce, studente i polaznike poslijediplomskih studija.

-Ovogodišnji Rotary bal biti će u duhu 60-ih godina prošlog stoljeća protkan glazbom ranog rock and rolla, rokabilly kulture i modom toga vremena. Tome će doprinijeti posebni glazbeni gosti Robert Mareković i Swingers (bivši Fantomi), kroz program će voditi Mirko Fodor, a u cjelovečernjem programu biti će niz zanimljivosti i iznenađenja za posjetitelje koje očekuje i gastro ponuda. Ulaznice za ovaj zanimljiv događaj, po cijeni od 400 kuna, odnosno 280 kuna, mogu se nabaviti na recepciji hotela Turist ili izravnom uplatom na žiro – račun Rotary kluba Varaždin IBAN HR8423600001502472598, najavljuje Andrija Petrović, predsjednik RC Varaždin, koji poziva sve, ne samo rotarijance,  da se ove subote odabirom odjeće u stilu 60-ih te plesom dobro zabave, a najbolje očekuje i nagrada.

Kako dodaje, na ulazu u svečanu dvoranu hotela Turist biti će u suradnji s Auto kućom Prikratki izložena originalni motocikli i „fićo“ iz ranih 60-ih, a sve će sudionike na „crvenom tepihu“ fotografirati foto – video studio Plavec – Fiket. Uz to, nuditi će se jela i pića s menija iz tog vremena, a koktel-majstor Denis iz Mai-Thai koktel bara pripremat će koktele s recepturom iz ranih 60-ih.

Glazbenik i voditelj radijskih emisija na Hrvatskom radiju Robert Mareković, frontmen nekad vrlo popularne grupe Fantomi, jamči odličnu glazbu i atmosferu pravih plesnjaka ranih 60-ih. Uz njega će nastupiti vrsni glazbenici okupljeni u sastavu Swingers, a umjetnički će dojam pojačati mladi plesni par iz Zagreba.

O ovoj humanitarnoj akciji, ali i o varaždinskoj gastronomiji  i turizmu, bit će riječi i u emisiji drugog programa Hrvatskog radija Svakom loncu poklopac, koja će u subotnje prijepodne biti emitirana iz hotela Turist.