Srcem za Sunce: U nedjelju humanitarni koncert za članove udruge Ivanečko sunce Foto: Udruga Ivanečko sunce

Srcem za Sunce: U nedjelju humanitarni koncert za članove udruge Ivanečko sunce

Varaždinske vijesti | 9.5.2018. u 21:26h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Prikupljajući sredstva za potrebe aktivnosti svojih članova, Udruga Ivanečko sunce za osobe s intelektualnim oštećenjima u nedjelju 13. svibnja organizira veliki humanitarni koncert "Srcem za Sunce".

U Sportskoj dvorani Srednje škole u Ivancu s početkom u 18 sati nastupat će Tarapana, Bumerang, Gitano, Zlatko Pejaković, Antonija Šola, Ljubavnici i Od srca do srca. Ulaznice se, po cijeni od 30 kuna mogu nabaviti u prostorima radija Sjeverni FM, Vladimira Nazora 1 u Ivancu, ili dva sata prije početka koncerta na ulazu u dvoranu.

Cjelokupni prihod iz ove akcije namijenjen je za rehabilitaciju djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom.

Za potrebe ove humanitarne akcije otvoren je, kod Zagrebačke banke i račun broj IBAN: HR972360000152316000, na koji su uplate humanitarnih priloga mogući sve do kraja 2018. U tom razdoblju iz Udruge Ivanečko sunce najavljuju još niz akcija i humanitarnih događanja u kojima će se sredstva prikupljati i s namjenom rehabilitacije djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom, ali i za opremanje prostora Udruge Ivanečko sunce u Gajevoj ulici u Ivancu, koji je sada u relativno lošem stanju, ističu organizatori.