Rockeri iz Opće opasnosti "zapalit" će atmosferu na 15. moto susretu u V. Toplicama

Varaždinske vijesti | 24.6.2018. u 20:35h | Objavljeno u Društvo

Veliki broj brzih i atraktivnih motora, odlična rock glazba i puno dobre zabave, najbolja su pozivnica za dolazak na 15. moto susret u Varaždinskim Toplicama.

Moto druženje održat će se u petak i subotu, 6. i 7. srpnja u organizaciji moto kluba iz Varaždinskih Toplica, a bogati dvodnevni program održat će se na prostoru igrališta kod Osnovne škole.

HPIM0098.JPG

Pulsrock, defile sudionika moto susreta, moto igre, koncerti… samo je dio onoga što posjetitelje očekuje u Varaždinskim Toplicama. Subotnji glazbeni program na glavnoj pozornici otvara Expendable Band, a vrhunac večeri bit će nastup popularnih županjskih rockera iz Opće opasnosti.

- S obzirom da nismo usko orijentirani moto susret već manifestacija koja svojim programom i sadržajima želi privući široko pučanstvo, vjerujemo kako će nastup Opće opasnosti zadovoljiti ukus svih ljubitelja odličnog rocka. Stoga pozivamo sve bikerice i bikere, prijatelje, kao i sve ljubitelje motora, rocka te ljude željne dobre zabave, da nam se pridružene na 15. moto susretima u Varaždinskim Toplicama – poručuju organizatori.

HPIM0112.JPG

Domaćini su se pobrinuli za mogućnost smještaja u velikom kampu, bogatu ponudu jela i pića, a uz besplatni ulaz zadovoljeni su svi uvjeti za odličan provod do ranih jutarnjih sati.

Moto klub je osnovan 2002. godine, s ciljem promicanja, razvoja i unapređenja motociklističkih aktivnosti u Varaždinskim Toplicama. Klub broji 15-ak aktivnih članova i još toliko simpatizera koji pomažu u radu i brojnim aktivnostima, jer osim kroz moto susrete, članovi Kluba sudjeluju i u drugim gradskim manifestacija - Aquafestu, Topličkom fašniku, Moto mrazovima, Winter partyju…

Na dosadašnjih 14 Moto susreta izuzetno su ponosni, s obzirom da dvodnevna događanja posjeti oko tri tisuće ljudi iz cijele Hrvatske kao i susjednih zemalja: Slovenije, Austrije, Bosne i Hercegovine te Srbije. U Varaždinskim Toplicama nastupala su brojna legendarna imena domaće rock scene poput Jure Stublića i Atomskog skloništa.

Označeno u