Reformisti razveselili mališane i osoblje na Odjelu pedijatrije OBV

Varaždinske vijesti | 6.12.2018. u 12:10h | Objavljeno u Društvo

Interesni odbor žena Reformista Gradske organizacije Varaždin i ove je godine povodom blagdana Sv. Nikole darivao djecu Odjela pedijatrije Opće bolnice Varaždin.

Kako bi uljepšali ove božićne blagdane mališanima koji će ih nažalost provesti u bolnici, Interesni odbor žena poklonio je prigodne pakete. Osim slatkih poklona za djecu, darivane su potrepštine za odjel – babyhaler inhalatori, toplomjeri te odjeća za najmlađe.

- Ovo je naše tradicionalno darivanje. Od kada je osnovan Interesni odbor žena daruju se djeca na Odjelu pedijatrije. Nadamo se da će naša donacija pomoći i osoblju na Odjelu, a da će oni slatki pokloni razveseliti djecu. Ovo darivanje nastaviti ćemo i dalje svake godine - naglasila je predsjednica GO Varaždin Natalija Martinčević te svima poželjela ugodne blagdane i puno uspjeha u radu.

Pedijatrija_Reformisti__21.jpg

Zamjenik ravnatelja OB Varaždin Damir Poljak i voditeljica odjela dr. Branka Maretić zahvalili su na donaciji te u ime Opće bolice i Odjela za pedijatriju uručili prigodnu zahvalnicu.

U ime Gradske organizacije i Interesnog odbora žena Odjel pedijatrije posjetili su, osim predsjednice GO Varaždin Natalije Martinčević, i potpredsjednik Gradske organizacije Darko Detelj, tajnica Gradske organizacije Mirjana Soldatek, te Mirjana Pintarić i Ivana Borovec.

- Zahvaljujemo zamjeniku ravnatelja Poljaku i dr. Maretić na prijemu, kao i Anici Sekovanić, pomoćnici ravnatelja za sestrinstvo i glavnoj sestri odjela pedijatrije Jasmini Crnčec na toploj dobrodošlici - kažu iz stranke.

Označeno u