Prvenstvo Hrvatske: 40 varaždinskih mažoretkinja otputovalo u Vinodolski

J.Š./Varaždinske vijesti | 26.5.2017. u 21:40h | Objavljeno u Društvo

Predvodnice grada u kojem anđeli spavaju, njih ukupno 40 mažoretkinja, jutros je otputovalo u Novi Vinodolski, gdje će do nedjelje 28. svibnja boraviti na Prvenstvu Hrvatske u mažoret plesu, koje se ove godine održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike.

Nakon dolaska i smještaja odradit će poslijepodnevne i večernje treninge, a tijekom subotnjega prijepodneva za sve će timove biti upriličen prijam kod gradonačelnika Novog Vinodolskog, a potom i svečano otvorenje Prvenstva.

Natjecateljski nastupi biti će raspoređeni tijekom subotnjega poslijepodneva i u nedjelju, a subotnja večer i noć predviđene su za izbor Miss Majorette i veliku feštu na otvorenom.

Uz Varaždinke na Prvenstvu će nastupiti još 20-tak ponajboljih hrvatskih mažoret timova, među kojima i lanjske pobjednice Riječke mažoretkinje, koje su bile gošće Varaždinki na prošlogodinjem Špancirfestu.

Rad Varaždinskih mažoretkinja uz Grad i Županiju pomažu Varaždinska Biskupija, Muzej anđela, Crtorad i Brzi mediji, a posebno su zahvalne tvrtkama koje su pomogle ovogodišnji odlazak na natjecanje: Leo prom, Grabar, Erg, Aquatehnika, Kos Transporti, Parabić trans, Porobija & Špoljarić, Elektromehanika, Gumiimpex i Ljekarna Salus.

Označeno u