Proslavili Valentinovo parovi koji u ljubavi i slozi žive 50 i više godina

J.Š./Varaždinske vijesti | 19.2.2019. u 10:15h | Objavljeno u Društvo

U hotelu Crnković u Ludbregu dan nakon Valentinova okupili su se parovi koji u ljubavi i slozi žive 50 i više godina. Praznik ljubavi proslavili su u društvu najmilijih, a za glazbeni dio pobrinule su se Pajdašice i tamburaši KUD "Anka Ošpuh".

- Danas ovdje slavimo ljubav, razumijevanje i toleranciju. Danas ovdje i učimo jer ovi ljudi mogu biti primjer svima nama – rekao je gradonačelnik Dubravko Bilić.

Na proslavi se okupilo 16 bračnih parova, neki od njih ovom su prilikom proslavili 50. godišnjicu braka, a neki 60. godišnjicu. Bilo je i onih čija proslava nije okrugla, ali svaka iznad 50 itekako plijeni pažnju.

- Hvala Gradu Ludbregu koji se sjetio i nas. Moj suprug i ja slavimo 57 godina braka, nije to okrugla godišnjica, ali željeli smo proslaviti. Ja sam vam iz Slokovca, a moj muž je Poljančan, znate tam su vam navek bili zgodni, mužikaši. A kak smo došli do ove godišnjice? Uz duboko poštovanje, uz toleranciju, za ruke smo se skup pelali, tješili se. Uvijek trebate biti iskreni jedno prema drugome, međusobno tražiti pomoć – rekla je Dragica Happ, jedna od uzvanica.

Označeno u