Predavanjem na temu „Nuspojave kemoterapije“ nastavlja se ciklus predavanja u HULL-u

V.V. | 6.3.2018. u 12:00h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

U četvrtak, 22. veljače u sjedištu Hrvatske udruge leukemija i limfomi (HULL) (Trg hrvatskih velikana 2/II, Zagreb) predavanje je održao prof. dr. sc. Igor Aurer, pročelnik Zavoda za hematologiju Klinike za unutarnje bolesti KBC Zagreb na temu Bisimilari: Muha ili slon.

Prof. dr. sc. Aurer je izvrsno objasnio razliku i sličnosti između dobivanja generičkih, bioloških i biosličnih lijekova od cijene proizvodnje do učinka na samog pacijenta. Nakon predavanja prisutni su mogli postavljati pitanja i razmjenjivati vlastita iskustva.

Kako su priopćili iz HULL-a, odaziv ne predavanje je bio veliki unatoč snježnom vremenu, a tražila se i stolica više!

Osim toga iz HULL-a najavljuju iduće predavanje koje će se održati 15. ožujka u 17 i 30 sati, u njihovom sjedištu.

Predavanje na temu „Nuspojave kemoterapije“ održat će bacc. med. techn. Tina Mitrović, a iz HULL-a pozivaju sve zainteresirane građane da prisustvuju ovom korisnom predavanju.   

- Potvrdu dolaska molimo javiti na e-mail HULL-a Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mob. br. 091/487-3561 - poručuju.

Napomenuli su i da oboljeli i drugi zainteresirani građani koji nisu mogli prisustvovati održanom predavanju, isto mogu pogledati na Youtube kanalu HULL-a.

 

 
  

Označeno u