Počinju upisi u plesnu školu “Plan B”

VV | 9.8.2017. u 11:22h | Objavljeno u Društvo

Plesni klub “Plan B” uspješno djeluje na području Grada Varaždina s ciljem promicanja, razvitka i unaprjeđenja izvanškolskih aktivnosti djece i mladih, te zdravog i sportskog načina življenja članova kluba.

Nudi poduku iz plesne ritmike za djecu vrtićke i predškolske dobi, ali i poduku iz plesne tehnike „jazz dance“ za djecu osnovnoškolske i srednjoškolske dobi i za mlade. Polaznici kluba redovito sudjeluju u plesnim natjecanjima i ostvaruju zapažene rezultate.

Svi zainteresirani mogu se upisati u klub već od 23. do 25. kolovoza od 17 - 19 sati u Ulici Gustava Krkleca 1, na 1. katu Konzuma kod Varaždinskog groblja.

Upisuju se grupe za djecu od 4 do 6 godina, 7 do 9 i od 10 do 12 godina. Uz to, upisuju se i grupe za mlade od 13 do 18 godina i za odrasle od 18 godina nadalje. Sve informacije mogu se pogledati na njihovoj Facebook stranici kluba ili ih možete posjetiti.

- Pred nama je nova školska godina s novim planovima i projektima, nastupima i natjecanjima, a u to sve ulazimo u novom ruhu s opremljenom plesnom dvoranom - ponosno je izjavila voditeljica kluba Martina Palošika Čonda koja je ujedno i pozvala sve zainteresirane na upise.

Flyer PLAN B