"Pedeset nijansi mračniji" ostvario je najbolje otvaranje u 2017. godini

Varaždinske vijesti | 14.2.2017. u 16:37h | Objavljeno u Društvo

Oni koji su danas na Valentinovo mislili kupiti ulaznice i ići pogledati film "Pedeset nijansi mračniji" ostali su razočarani jer ulaznica u Cinestaru Varaždin nema, osim za prva dva, tri reda.

Naime, nastavak filma „Pedeset nijansi sive" ruši sve rekorde gledanosti iako je prema ocjenama kritike na samom dnu. Naime, prema Internet Movie Database (IMDb) od gledatelja je zaslužio ocjenu 5 od mogućih 10 dok od kritike samo 37 od 100, a ni na Rotten Tomato, stranici koja ocjenjuje kvalitetu gledanosti, nije bolje prošao s rejtingom od 9 posto.

S druge strane, film je postao svjetska senzacija i prije dolaska u kina, nakon prvog vikenda prikazivanja u Hrvatskoj svoj je zvjezdani status potvrdio brojkom.

Stoga je, "Pedeset nijansi mračniji" ostvario najbolje otvaranje u 2017. godini te ujedno i najbolje otvaranje studija Universal u 2017. sa zaradom od 1.426.386 kuna.

- Ovog je vikenda film pogledalo 42.676 gledatelja, a najveća navala na kino dvorane očekuje se danas na Valentinovo - ističu iz PR odjela Blitz i dodaju da velika zainteresiranost pokazuje da je upravo ovaj film bio idealan izbor za sve zaljubljene, ali i za one single koji će u kino s prijateljima.

"Pedeset nijansi mračniji" prikazuje se u hrvatskim kinima u distribuciji Blitz film i video, a o kvaliteti filma prosudite sami.