Park kreative, Vindiland i Milk Night oaza kreativnosti, učenja i zabave na Špancirfestu

Varaždinske vijesti | 3.8.2017. u 08:01h | Objavljeno u Društvo

Moto Španciresta glasi “Pokreni svoju kreativnost”, a Park kreative bit će središnje mjesto stvaranja, inovacije i kreacije za djecu i mlade. Zelena, sigurna oaza parka u Habdelićevoj ulici, u samom srcu Varaždina, u deset će festivalskih dana ugostiti niz zanimljivih sadržaja namijenjenih poticanju istraživanja i učenja. Radionica, predstava i izvedbi ima mnogo, a na klincima i onima nešto većima, je samo da izaberu gdje i kako će se zabavljati.

Pod bedemom Staroga grada, pokraj Lančane kule, i ove se godine smjestila čarobna Vindijina zemlja puna veselja i zabave za najmlađe posjetitelje. Mali Vindijanci moći će odabrati različite kreativne, zabavne i sportske sadržaje koji će im Špancirfest pretvoriti u nezaboravno sjećanje. Igre, atrakcije, animatori - pravi mali zabavni park bit će smješten u zelenilo perivoja oko Starog grada i pružiti najmlađim špancirferima priliku da se zabave, ali i nauče nešto o važnosti kretanja i zdravoj prehrani. Vindijina Zemlja zdravlja i aktivnosti bit će otvorena od ponedjeljka do petka između 10 do 14, odnosno 16 i 20 sati, a vikendom između 10 do 20 sati svih deset festivalskih dana.

Kako je Špancirfest postao zaštitni znak Varaždina, tako je Vindiland za mnoge posjetitelje jedno od najdražih i najzanimljivijih sjećanja Špancirfesta.

-Zabava čeka na vas, vidimo se i igramo se u Vindilandu - poručuju organizatori.

U petak 25. kolovoza u 20.30 sati, pozornica Vindilanda u perivoju oko varaždinskog Starog grada, pretvorit će se u veličanstveni glazbeno-plesni spektakl, kakvim Vindija svake godine počasti Špancirfest. Kako biste i vi bili dio Vindijine mliječne noći, odjenite se u bijelo i pridružite nam se na tradicionalnom hommageu mlijeku.

 

Označeno u