Otvorena Šumska vila, sala za vjenčanje u šumskom ambijentu podno Ivančice

V.V. | 10.7.2017. u 10:30h | Objavljeno u Društvo

U prekrasnom prirodnom ambijentu podno Ivančice na području Vuglovca ivanečki poduzetnik Darko Geci otvorio je reprezentativnu salu za vjenčanje nazvanu Šumska vila.

Riječ je o vrijednoj poduzetničkoj inicijativi koja će, kao što se to već u praksi i dokazuje, svojom nesvakidašnjom ponudom Ivanec učiniti vrlo prepoznatljivom destinacijom na kojoj će, zbog atraktivnosti lokacije i pateće ponude, mnogi parovi poželjeti održati svoje svadbene proslave.

Uz prekrasnu salu za vjenčanje koja prima i do 350 ljudi, a u kojoj im je na raspolaganju i ugostiteljska ponuda, u kompleksu su i prateći kapaciteti – smještajni objekt s nekoliko soba i manjom salom koja prima do 70 ljudi kao i uzorno uređeno imanje s bazenom.

2368

Pošto je riječ o poduzetničkoj inicijativi usmjerenoj i stvaranju nove turističke vrijednosti, ovaj je događaj bio uvršten i u program službene proslave Dana grada Ivanca.

Vlasnik je tim povodom za sve zainteresirane organizirao i Dane otvorenih vrata, a o interesu javnosti dovoljno govori podatak da je u dva dana Šumsku vilu obišlo 60-ak parova kao i brojni drugi posjetitelji.

Objekt je službeno otvorio gradonačelnik Milorad Batinić te domaćinu i njegovu timu uputio čestitke na uspješno realiziranom projektu.

Najavio je da će i Grad dati svoj doprinos uređivanjem pristupnih prometnica i infrastrukture, kako bi se posjetiteljima omogućio kvalitetniji prilaz.

2369

Svečanosti otvaranja nazočila je i dogradonačelnica Lidija Kozina.

U nastavku druženja i prilikom obilaska imanja, domaćin je svoje goste informirao i o budućim planovima razvitka ovoga projekta koji uključuju daljnje prostorno širenje što će pridonijeti zamahu turističkih tokova na ovom području.

Označeno u