Novomarofčanka u finalnoj večeri izbora za titulu najljepše mame

vv | 15.5.2019. u 13:16h | Objavljeno u Društvo

Katarina Pintač Pisar, 33-godišnjakinja iz Novog Marofa, jedna je od 14 finalistica izbora Najljepše mame Hrvatske 2019., koji će se održati 1. lipnja u Šibeniku, i to u dvije kategorije: od 23/39 godina i 40/53 godine - kategorija Dijamant.

-Cilj ovog natjecanja je da se, osim ljepote žene, nagradi i sama uloga majke, koju ima u obitelji i društvu. Majka je ne samo kućanica, koja vodi brigu o svojim najdražima već je ona uspješna žena u poslovnom svijetu. Često su žene stavile svoje snove u ladice onog trenutka kad su se odlučile posvetiti majčinstvu. Iz tog razloga odlučili smo dati mogućnost svim majkama da se zabave, sklope nova prijateljstva, nađu vremena samo za sebe, pokažu svoj sjaj te prožive trenutak u kojem je upravo one u središtu pozornosti jedne večeri preko ovog natjecanja, veli Maja Gnjidic' Verdecchia, vlasnica licence, dodajući da Ivana Slavica Vunić, šibenska dizajnerica nakita, za ovu prigodu radi dvije unikatne krune za pobjednice.

Ova manifestacija ima za cilj i promidžbu lokalnog bogatstva, običaja i važnosti turizma.

-Sve učesnice ovog natjecanja, kako i njihovi pratioci, imati će priliku upoznati grad Šibenik i njegove ljepote i sa strane turističke destinacije. Sve mame finalistkinje biti će dio kalendara za 2019. godinu te će se snimati i promidžbeni video ovog natjecanja.- kazala je Maja Gnjidic' Verdecchia, vlasnica licence.

Himna izbora, kako dodaje, već neko vrijeme na najljepši način promovira ono za što se zalažemo, čije je rijeći napisao Siniša Kostelac, uglazbio Hrvoje Herček, otpjevao Bojan Jambrošić a sve pod budnim okom Tonija Eterovića "

Zašto je izbor baš u Šibeniku, objasnio je zamjenik gradonačelnika Šibenika i prošlogodišnji član žirija Danijel Mileta.

-Šibenske djevojke i žene su oduvijek plijenile pozornost te bile proglašavane najljepšima na izborima ljepote duž Lijepe naše, pa i šire. Stoga nije ni čudno da su se zadnje vrijeme središnji izbori ljepote počeli organizirati u Šibeniku. Grad bogate kulturno-povijesne baštine, poput Krešimirova grada, prirodni je ambijent ovakvih manifestacija, a Gradska uprava će uvijek imati sluha prema organizatorima istih. Logistička potpora neće izostati ni Najljepšoj mami Hrvatske i već smo za ovaj događaj rezervirali gradsku top lokaciju – Trg Republike Hrvatske koji se nalazi između katedrale svetog Jakova, UNESCOv-va spomenika, i Gradske vijećnice," veli Mileta.