Najpoznatija drift auto utrka - Adria Drift Serija u nedjelju u Varaždinu

J.Š./Varaždinske vijesti | 2.9.2017. u 19:07h | Objavljeno u Društvo

U nedjelju, 3. rujna od 10 do 20 sati u krugu tvrtke AP Varaždin (Gospodarska 56) održat će se 4. utrka Adria Drift Serije.

Naime, četvrta utrka obilježava početak drugog dijela sezone, a po prvi puta je u Varaždinu dok drift (drifting) podrazumijeva specifičan stil vožnje automobila u kome se zadnji kraj vozila kontrolirano "zanosi" prilikom vožnje.

Trenutni poredak prvenstva govori da je sve još uvijek otvoreno u naslovnoj borbi te da će posjetitelji svjedočiti zaista velikim bitkama. Hrvatski vozač Igor Tabak i slovenski vozač David Barle imaju priliku preuzeti titulu čak i prije posljednje utrke u Racelandu/Krško zbog nedolaska Clemensa Kauderera i Miloša Đorđevića na 3. utrku koja se odvila u Splitu.

Event će biti obogaćen s Show’n’Shine auto show-om u kojem možete vidjeti prekrasne tuning automobile na koje vlasnici troše nevjerovatne svote novaca, a uz njih biti će i Drift majstori. Posjetiteljima koji bi željeli osjetiti "nešto više" bit će omogućeno da provoze u tzv. drift taxiju, gdje će moći sa suvozačke pozicije doživjeti punu čar tog auto sporta. Cijena ulaznice je za ovaj show iznosi 50 kuna.

Označeno u