Na 2. Psihošpanciru i djelatnice Odjela za psihijatriju varaždinske bolnice Foto: Ilustracija/VV

Na 2. Psihošpanciru i djelatnice Odjela za psihijatriju varaždinske bolnice

V.M./Varaždinske vijesti | 20.2.2017. u 09:20h | Objavljeno u Društvo

Na drugom Psihošpanciru u Varaždinu 2017.god. koji je organiziralo Društvo psihologa Varaždin uz pokroviteljstvo Sveučilišta Sjever Varaždin i Međimurskog veleučilišta u Čakovcu od 17. do 20. veljače sudjelovale su i djelatnice Odjela za psihijatriju Opće bolnice Varaždin sa svojim stručnim radovima.

Mr.sc. Zemira Medved, dr.med., spec. psihijatrije, uža specijalizacija socijalne psihijatrije, Odjel za psihijatriju Opće bolnice Varaždin sudjelovala je svojim stručnim radom "Ovisnost o alkoholu i nasilje u obitelji iz ugla psihijatra nakon deset godina primjene".

S Odjela psihijatrije sudjelovale su i Nevenka Furjan, med. sestra, Kristina Plantak, med.sestra i Vesna Vodopija, bacc.med.techn. sa svojim stručnim radom "Bigoreksija", dok je Marija Krobot, medicinska sestra, sudjelovala s radom "Vedrina duha". S radom "Mali agresivac" na drugom Psihošpanciru sudjelovale su i Romina Picek, bacc.med.techn., Vesna Kežić, med.sestra i Nevenka Bahun, med.sestra, također s Odjela za psihijatriju Opće bolnice Varaždin.